Growing Up with Mind Games

21.01.2024 36

Okulumuzun da dahil olduğu Growing Up with Mind Games projesiyle öğrencilerimizin akıl ve zeka oyunları ile bilişsel gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyoruz. Projemiz kabul edildi ve 2. dönemle birlikte çalışmalara başlanacak.

.

Projemizin ilk aşaması başarıyla tamamlandı. Gerekli bütün çalışmalar ESEP sistemi üzerinden yapıldı.

İlk aşamada okul ve öğrenci tanıtımlarımızı yaptık.

Kullanacağımız web 2.0 araçlarımızı belirledik.

Ardından yabancı ortaklarımızla olan toplantımızı gerçekleştirdik. Projemiz 19 yabancı ortak, 8 Türk ortak ile devam etmekte.

06-03-2024

13 Şubatta Güvenli İnternet ile ilgili çalışmalar yapıp, sistemimize yükledik. Aynı gün ortaklarımız, öğrencilerimiz ve bizlerin katıldığı bir webinarla Güvenli İnternet'e dair bilgi alışverişi gerçekleştirdik.

06-03-2024

Proje broşürümüzü, proje tanıtımımızı, okul panolarımızı ESEP sisteminde paylaştık.

Gerekli anketlerimizi google forms üzerinden tamamladık ve Şubat ayı çalışmalarımıza başladık.

Şubat ayı için seçilen mangala oyunumuz öncelikle öğrencilere öğretildi. Ardından web ortamında öğrencilere oynatılarak öğrencilerimizin oyunu öğrenmesi sağlandı.

Daha sonra öğrencilerimiz birbirinden farklı materyaller ile kendi mangala oyunlarını oluşturarak oyunlarını oynadılar. Mangala ile ilgili yapbozlar yapıp, resimlerini çizdiler. Son olarak Mangala Oyunu Kuralları ile ilgili bir e-book oluşturularak Şubat Ayı Çalışması tamamlandı.