Karaköprü Narlı İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyip geliştiren, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Çağdaş, Sorumluluklarını bilen, Toplumsal ilişkilerinde başarılı, Bilgili, Becerili, Öz güven sahibi, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 07:20 Ders Bitiş Saati: 17:20
Servis Bilgisi: Okulumuzun anlaşmalı servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning Ulusal Kalite Ödülü

Telefon - Tlf 0 414 347 71 07

WEB - https://karakoprunarliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Akpıyar Mahallesi, 4050 Sokak, No12, KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA

Adres - Akpıyar Mahallesi, 4050 Sokak, No12, KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA

Ulaşım 75 No´lu belediye otobüsleri ile okulumuza direkt olarak ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi: 4 KM İlçe Merkezi: 100 M